1 מפזרים על נייר אפייה סוכר לבן (כ-3-4 כפות) ומניחים את בצק העלים על הסוכר. מעל הבצק מפזרים עוד כף סוכר, ומשטחים.
2 מרדדים את הבצק במערוך עד שהסוכר נטמע בתוכו, ומגלגלים משני הצדדים עד המרכז.
3 עוטפים בנייר האפייה ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.
4 חותכים לעוגיות, מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה יפה (לי זה לקח 25 דקות, אבל זה משתנה בין תנור לתנור).
5 מוציאים, ממתינים לצינון מלא ומעבירים לצנצנת.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
עוגיות אוזני פיל של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
** אם משתמשים בבצק עלים על בסיס חמאה העוגיות כמובן חלביות.
** העוגיות יישמרו עד שבוע בצנצנת אטומה.