
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
למרינדה:
אופן ההכנה:1מכינים את המילוי לפרגיות הממולאות: מכניסים למעבד מזון את האגוזים, הפירות היבשים, הכמון והפטרוזיליה וטוחנים בפולסים למחית גסה ואחידה. 2מערבבים היטב בקערה את חומרי המרינדה, מכניסים את הפרגיות ומשרים שעה במקרר. 3מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וממלאים כל אחת הכף מהמילוי. מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם. 4מחממים תנור ל-190 מעלות. מסדרים את הפרגיות בצפיפות בתבנית, יוצקים עליהן את מה שנשאר מהמרינדה ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את נייר הכסף מגבירים את החום ל-210 וצולים בחום עליון כ-5 דקות. הופכים את הפרגיות וצולים 5 דקות נוספות. מדי פעם משקים את הפרגיות ברוטב שבתבנית. 5מפזרים מעט כוסברה ובצל ירוק קצוץ ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |