
ארוחת שקשוקה בטורטייהעצלנים כמונו יכולים להשתמש ברוטב שקשוקה מוכן, שהמשקיענים יכינו מאפס. יוצקים את הרוטב מעל טורטייה שהזהיבה קלות בתנור, שוברים ביצים וכשמוכן - תולשים את הקצוות הפריכים ומנגבים בכיף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מניחים טורטייה על תבנית בקוטר קצת יותר קטן מזה של הטורטייה, כך שהשוליים נמעכים על דופנות התבנית ונוצר שקע כמו בקערה.
שקשוקה בטורטייה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
3 מכניסים את הטורטייה לאפייה ל-8 דקות, עד שהטורטייה מעט מזהיבה. 4 יוצקים את רוטב השקשוקה על גבי הטורטייה, שוברים את מספר הביצים הרצוי, מפזרים בזיליקום ומכניסים לתנור ל-10-15 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה של הביצה. 5 מתבלים ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
ארוחת שקשוקה בטורטייה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|