1 מערבבים היטב את חומרי הקרוקטים. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מערבבים פירורי לחם, פפריקה ומלח בקערה ומגלגלים את הכדורים בתערובת.
2 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני על להבה בינונית.
3 מטגנים שליש מכמות הקרוקטים 4-3 דקות, עד הזהבה (מקפידים שהשמן לא יהיה חם מדי, כדי שהקרוקטים ייעשו מבפנים). מוציאים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרוקטים (בכל פעם מטגנים שליש מהכמות כדי שהשמן יישאר חם).
>> בשבוע שעבר הכנו פסטה קפרזה
>> טיפ לביצה עין מושלמת