אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

לביבות תרד ובורגול

מתכון ללביבות תרד עם חמוציות, טחינה ופטרוזיליה שאפשר גם לטגן וגם לאפות. יש בהן חלבונים והמון דברים טובים אחרים שהופכים אותן למנה מזינה ולא פחות חשוב - טעימה בטירוף

לביבות תרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.374reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כוס בורגול עבה
  • 1/2 שקית (400 גרם) תרד טחון קפוא ומופשר
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חמוציות קצוצות
  • 1/2 בצל סגול קצוץ
  • 1/2 כוס קמח כוסמין מלא או קמח מלא
  • 1/4 כוס טחינה משומשום מלא
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול רותחים למשך 20 דקות עד שהוא מתרכך, ומסננים היטב.

2סוחטים היטב את התרד.

3מערבבים את הבורגול עם התרד, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב.

4מחממים מעט שמן קוקוס או שמן קנולה לטיגון במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה. במקום לטגן, ניתן לאפות את הלביבות בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות), במשך 15-20 דקות.

>> פולנטה אפויה עם פטריות מוקפצות
>> סטריט פוד חדש מגניב בשוק לוינסקי

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il