
לביבות תרד ובורגולמתכון ללביבות תרד עם חמוציות, טחינה ופטרוזיליה שאפשר גם לטגן וגם לאפות. יש בהן חלבונים והמון דברים טובים אחרים שהופכים אותן למנה מזינה ולא פחות חשוב - טעימה בטירוף![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול רותחים למשך 20 דקות עד שהוא מתרכך, ומסננים היטב. 2סוחטים היטב את התרד. 3מערבבים את הבורגול עם התרד, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב. 4מחממים מעט שמן קוקוס או שמן קנולה לטיגון במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה. במקום לטגן, ניתן לאפות את הלביבות בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות), במשך 15-20 דקות. >> פולנטה אפויה עם פטריות מוקפצות>> סטריט פוד חדש מגניב בשוק לוינסקיהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |