
סלט קישואים בטעם כבדסלט קישואים בטעם כבד הוא תזכורת לזמנים שלא היה כסף לקנות עוף והציבור נאלץ להסתפק בתחליפים זמינים וזולים. גם אתם מרגישים שאנחנו מתקרבים לשם בצעדי ענק? תתנחמו בפרוסה של לחם לבן עם הממרח הטעים להפליא הזה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית משומנת, מזלפים 2 כפות שמן זית ומכסים בנייר אלומיניום (או נייר אפייה ועליו נייר אלומיניום).
הקישואים לפני הצלייה | צילום:
יעל קצב
ואחרי הצלייה | צילום:
יעל קצב
3 צולים את הקישואים 35 דקות, מסירים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות, להזהבה. 4 מטגנים את הבצלים ב-2 הכפות הנוספות של שמן הזית להזהבה עמוקה (חשוב, זה מה שנותן את הצבע למנה). 5 כשמרגישים שהבצל מפסיק להתקרמל ומתחיל להישרף מוסיפים את המים וממשיכים, תוך כדי ערבוב, עד שהמים מתאדים. 6 מכניסים למעבד מזון את הקישואים, הבצל המטוגן, הביצים, האגוזים והתבלינים ומעבדים בפולסים, עד שמגיעים למרקם שאוהבים. ** הסלט יישמר בקירור עד 4 ימים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
סלט קישואים בטעם כבד. כשאין כסף לדבר האמיתי | צילום:
יעל קצב
בתיאבון!
|