אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

עוגיות פקאן רכות

עוגיות רכות ונימוחות עם פקאנים צלויים ומעט קינמון

|אידלסון 10| פורסם15:55
עוגיות פקאן רכות של אידלסון 10 (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 30 גרם סוכר (3 כפות)

  • 200 גרם חמאה קרה
  • 10 גרם אבקת סוכר (כף)
  • 10 גרם פקאן, טחונים במיקסר למשחה (אפשר לוותר)
  • 2 חלמונים
  • 450 גרם קמח (3 כוסות ועוד 3 כפות)
  • 1 כפית קינמון
  • 150 גרם פקאן קלוי, גרוס לחתיכות גדולות

לציפוי:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה ואבקת הסוכר למשחה חלקה ללא גושים.

2מוסיפים את משחת הפקאן ומעבדים למשחה חלקה מאוד, ללא גושים.

3מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול את החלמון, ולאחר מכן את הקמח, הקינמון והפקאן הגרוס. מעבדים מעט רק עד שנוצר בצק פירורי.

4משטחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה (נעזרים במערוך כדי שהשכבה תהיה אחידה) ומעבירים למקפיא לשעתיים.

5מחממים תנור ל-160 מעלות. מוציאים את הבצק מההקפאה וחותכים לקוביות של 2X2 ס"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-15 דקות להזהבה קלה.

6מיד בצאתן מהתנור מגלגלים את העוגיות באבקת סוכר. מחכים להתקררות מוחלטת בטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסה אטומה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il