1מערבבים בקערה את הפרגיות וחזה עוף הטחון, שומן הכבש, הפטרוזיליה והבצל הקצוץ. מתבלים בראס אל חנות ומלח ומניחים בצד.
2מטגנים את הבצלים הפרוסים בשמן זית עם מקל הקינמון עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים סילאן.
3משרים את הדבלים במים למשך 7 דקות. חורצים אותן בסכין חדה וממלאים בתערובת הבשר. מסדרים את הדבלים על הבצל שטוגן בסיר.
4מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר 30-40 דקות, עד צמצום הרוטב. אם רוצים יותר רוטב, מוסיפים את שארית המים ומצמצמים.
5מכינים קוסקוס לפי ההוראות שעל השקית. מסדרים את התאנים על הקוסקוס, ומגישים.
>> כל המתכונים לראש השנה