
מוקפץ כרוביתאחרי שאפינו וטרפנו פחמימות ללא הרף בגלל הקורונה ובזכות החג וסוף השבוע הארוך שהגיע איתו, הגיע הזמן לארוחה מעולה ובלי אף פחמימה: ביצים, ירקות ורוטב בטעמים אסייתיים. כל הכיף, מינוס האשמה
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מגררים את הכרובית בפומפייה או מעבד מזון.
מוקפץ כרובית. המרכיבים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
מוקפץ כרובית. כרובית מגוררת - בפומפייה או מעבד מזון | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
2 מכינים את הביצים: מקשקשים את הביצים ומניחים בצד. 3 מחממים היטב ווק או מחבת, ומתחילים להקפיץ את הירקות כ-3 דקות על להבה גבוהה, למעט הכרובית. מוסיפים רוטב. 4 מוסיפים את הכרובית והביצים המקושקשות, מנמיכים את הלהבה אם יש צורך, ומקפיצים ל-4 דקות נוספות. 5 מגישים עם בצל ירוק או כל עשב תיבול שאוהבים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
מוקפץ כרובית - מוכן | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
בתיאבון!
|