
קורנדוגאפשר להתנגד בנחרצות לכל תזונה שמשלבת נקניקיות, אפילו יש בזה היגיון, אבל מה שאי אפשר לעשות זה להגיד לא לשיפוד קורנדוג שזה עתה יצא מהשמן החם. אז בואו נחליט שפעם בקיץ מותר, ונסגור עניין? |
המצרכים :
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן לטיגון עמוק. 2 מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה, לפי הסדר. 3 משפדים את חצאי הנקניקיות וטובלים בבלילה. 4 מטגנים את הנקניקיות המצופות בשמן החם 2-3 דקות, עד להזהבה (אפשר להשעין את השיפודים על הסיר). מוציאים לרשת ומגישים לצד מיונז, חרדל וקטשופ.
קורנדוג. נשנוש קיץ מושלם | צילום:
יעל קצב
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|