אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

סברינה של קפולסקי

כשביקשנו מקפולסקי את המתכון לסברינה האלמותית שלהם, לא באמת חשבנו שהם ייתנו לנו אותו. ונחשו מה קרה אז

|קפולסקי| פורסם15:07
קפולסקי סברינה הוד השרון  (צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור
Rating:4.5213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 450 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים
  • רבע כוס חלב
  • 4 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 110 גרם חמאה מומסת
  • קורט מלח

לסירופ:

  • 1.2 ליטר מים
  • 400 גרם סוכר
  • 15 גרם תמצית רום
  • 5 גרם מחית וניל

לקצפת:

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 10 גרם פודינג וניל

לקישוט:

  • דובדבנים

אופן ההכנה:

1הבצק: לשים במיקסר במהירות בינונית את כל המרכיבים למעט החמאה והמלח. אחרי כדקה מוסיפים גם אותם וממשיכים ללוש כ-5 דקות במהירות גבוהה. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.

2מחלקים את הבצק לתבניות סיליקון אישיות (30 גרם בצק בכל אחת) ומתפיחים שוב.

3אופים כ-17 דקות בחום של 170 מעלות, ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

4הסירופ: מחממים את מצרכי הסירופ בסיר עד לרתיחה. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות לקירור. משרים את הסברינות בסירופ כ-10 דקות מכל צד, או עד שרואים שהסברינה הכפילה את נפחה. מסדרים על מגש.

5הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומלזפים רוזטות מעל הסברינות.

6מקשטים בדובדבנים ומגישים.

המתכון באדיבות קפולסקי, שדרות ביאליק 40, רמת השרון. 03-6287358

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il