
המצרכים :לבצק:
לסירופ:
לקצפת:
לקישוט:
אופן ההכנה:1הבצק: לשים במיקסר במהירות בינונית את כל המרכיבים למעט החמאה והמלח. אחרי כדקה מוסיפים גם אותם וממשיכים ללוש כ-5 דקות במהירות גבוהה. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. 2מחלקים את הבצק לתבניות סיליקון אישיות (30 גרם בצק בכל אחת) ומתפיחים שוב. 3אופים כ-17 דקות בחום של 170 מעלות, ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר. 4הסירופ: מחממים את מצרכי הסירופ בסיר עד לרתיחה. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות לקירור. משרים את הסברינות בסירופ כ-10 דקות מכל צד, או עד שרואים שהסברינה הכפילה את נפחה. מסדרים על מגש. 5הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומלזפים רוזטות מעל הסברינות. 6מקשטים בדובדבנים ומגישים. המתכון באדיבות קפולסקי, שדרות ביאליק 40, רמת השרון. 03-6287358 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |