
עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס רכהשני חגים מאחורינו, עוד חג (וחצי) לפנינו ואנחנו, כל מה שאנחנו רוצים זה לשבת במרפסת עם ספל קפה ועוגה ולרחם על עצמנו על הסגר. וזאת - זאת בדיוק העוגה שאנחנו רוצים לעשות את זה איתה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק חד"פ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים שלמות וסוכר למשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים להקציף עוד כדקה. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס של קרן אגם|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מנמיכים את מהירות המיקסר (אין צורך להחליף את בלון ההקצפה) ומוסיפים שמן, וניל, מיץ תפוזים וקליפת תפוז. מערבבים היטב. 4מוסיפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה. 5מקמחים בקערה את שבבי השוקולד, כדי למנוע מהם לשקוע לתחתית העוגה. 6מעבירים את השוקולד המקומח לקערת הבלילה ומערבבים מעט. 7מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 40-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. 8מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. מלמעלה|צילום: קרן אגם, mako אוכל** לגרסת פרווה אפשר להמיר את השמנת המתוקה בקרם קוקוס או שמנת צמחית לא ממותקת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |