
נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטניםאיך מרימים מנה של מסעדה בחמש דקות עבודה, אתם שואלים? ממש ככה: בלי יותר מדי קיצוצים, אבל כן עם ערימות של טעם ומרקם עשיר. היום לצהריים נכין נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים ונתענג על כל ביס וביס |
המצרכים (1 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 במחבת מחוממת שמים שמן זית, שום כתוש, ג'ינג'ר מגורר ובצל ירוק. מערבבים למשך דקה. 2 מוסיפים סויה, קרם קוקוס, חמאת בוטנים ושמן שומשום. מערבבים. 3 מוסיפים למחבת עם הרוטב את הנודלס, ומערבבים עד שהוא מצפה אותם. 4 מגישים עם כוסברה טרייה ופלפל צ'ילי אדום. ** אפשר להוסיף למנה עוף או טופו בשלב ההתחלתי. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. קרמית ועשירה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. נשבעים שזה בצ'יק | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|