אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

עוגיות לחם פירות קראנצ'יות

עוגיות פריכות עם אגוזים וצימוקים מבית הפטיסרי אידלסון 10

|אידלסון 10| פורסם15:38
עוגיות לחם פירות קראנצ'יות של אידלסון 10 (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • תבנית ארוכה חד פעמית מאלומיניום

  • 2 ביצים קטנות
  • 90 גרם סוכר (חצי כוס פחות כף)
  • 60 גרם קמח (חצי כוס פחות כף)
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 60 גרם אגוזי לוז
  • 60 גרם אגוזי מלך
  • שלושת רבעי כוס צימוקים בהירים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות.

2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה.

3מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.

4מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

5חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי ס"מ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.

6אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.

7מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il