
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה. 3מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט. 4מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. 5חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי ס"מ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה. 6אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות. 7מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |