
שניצל תירס בריאמתכון לשניצל תירס ביתי עם תפוחי אדמה, בצל וקמח תירס. פתרון מהיר ובריא לארוחת הצהריים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את התירס ותפוחי האדמה, מוסיפים את הביצה ומעבדים כמה שניות נוספות. 2מעבירים את התערובת לקערה בינונית ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב. 3מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן קלות ומחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). 4מכינים קערה עם פירורי הלחם והתבלינים. בידיים רטובות יוצרים כדורים, טובלים, מצפים בפירורי הלחם ומניחים בתבנית (הבלילה די רכה ולא קל להתעסק איתה, אבל היא מתייצבת באפייה). 5אופים כ-15 דקות עד שמזהיב, הופכים ואופים 5 דקות נוספות. * אם רוצים להכין לביבות תירס מהבלילה, ניתן להוסיף גביע של קוטג' (ולא לצפות בפירורי לחם) ואז ליצוק עם כף על נייר האפייה במרווחים בין לביבה ללביבה. יוצא טעים מאוד. אפשר להכין חצי ככה וחצי ככה (ואז כמובן להוסיף רק חצי גביע של קוטג'). הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |