אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

אורז אדום עם ברוקולי, תרד ובטטה

מנת אורז אדום עשירה ומגוונת בירקות ירוקים וכתומים. תוספת נהדרת המתלווה לכל מנת עוף, בשר או דגים

אורז אדום עם ברוקולי, תרד ובטטה (צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל)
צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל
Rating:4.537reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 2 כוסות אורז אדום
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 בצלים ירוקים, קצוצים גס
  • 2 כוסות עלי תרד, קצוצים גס
  • 1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כוסות ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה:

1מבשלים את האורז במי מלח כ-30-40 דקות, עד שהוא מתרכך אבל עדיין שומר על צורתו. מסננים.

2מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את הבצלים ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את התרד ואת קוביות הבטטה והברוקולי ומטגנים עוד 3-4 דקות תוך בחישה.

3מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה 5-7 דקות. מעטרים בשקדים ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il