
הום פרייז ממכרלא תאמינו כמה קל להכין מנה של הום פרייז בדיוק כמו של מסעדות, רק אצלכם במטבח. קלה להכנה, ממכרת ונטרפת בשניות. רק שלא תגידו שלא הזהרנו |
המצרכים :לתפוחי האדמה
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר. 3 מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומוסיפים שמן זית, קורנפלור ומלחץ מערבבים עד לאיחוד. 4 משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות, עד שהם רכים וזהובים. 5 מחממים מחבת עמוקה יחסית, ושמים בה סויה, צ'ילי מתוק, טריאקי, שום, ג'ינג'ר, וצ'ילי גרוס למי שמשתמש. מערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה, ומערבבים למשך 2 דקות. 6 מעבירים לצלחת הגשה, ומוסיפים מעל פרוסות בצל ירוק. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
הומפרייז ממכר. אנחנו לא היינו מוותרים על הצ'ילי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|