1מכינים מיונז צ'יפוטלה: אם משתמשים בפלפל צ'יפוטלה שלם טוחנים אותו עם המיונז. אם משתמשים במחית פשוט מערבבים קצת ממנה ביחד עם המיונז.
2מורחים שתי טורטיות במיונז המתובל ומפזרים מעל את הגבינות. מכסים כל טורטייה בטורטייה ריקה.
3במחבת ללא שמן שחוממה מראש, מניחים טורטייה למשך כשתי דקות על אש בינונית עד שהיא מזהיבה מעט בצידה התחתון, הופכים לצד השני וקולים עוד דקה עד שהגבינות בפנים נמסות. מוציאים לצלחת, משהים למשך כדקה עד שהגבינות מתייצבות מעט וחותכים כל טורטייה בסכין גדולה או חותכן פיצה לשישה משולשים. אוכלים מיד.