אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

קנלוני במילוי טונה וגבינה

פינוק אמיתי במינימום עבודה: קנלוני ממולאים בטונה וגבינה, ברוטב עשיר של עגבניות ושמנת. מנה איטלקית שנראית מושקעת, אבל בעצם היא קלי קלות

|mako אוכל| פורסם08:33
קנלוני טונה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לרוטב

  • בצל גדול, קצוץ
  • 3-4 עגבניות חתוכות גס
  • 3 שיני שום
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • מלח
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט שמן זית לטיגון

למילוי

  • חבילה של קנלוני
  • 500 גרם גבינת אורדה או ריקוטה
  • 2 יחידות טונה בשמן זית
  • חופן בזיליקום קצוץ
  • חופן אגוזי פקאן (כ-50 גרם)

אופן ההכנה:

1מטגנים בשמן זית את הבצל הקצוץ עד עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מוסיפים כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות.

2מוסיפים את השמנת והתבלינים, מבשלים כ-5 דקות ומסירים מהאש.

3מערבבים את כל המצרכים למילוי (למעט הקנלוני).

4מעבירים את המילוי לשק זילוף וממלאים את צינורות הקנלוני הריקים.

5מניחים את הקנלוני בתבנית אפייה, יוצקים את הרוטב כך שיכסה היטב את הקנלוני ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-35-40 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il