
שוקי עוף בבירה ואננסמנה מושקעת בכלום מאמץ. שוקיים צלויים מתקתקים עם תפוחי אדמה וגזר![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את שוקי העוף בבירה למשך לילה (לא שופכים את הנוזל). 2מטגנים את השום בסיר כדקה, מוסיפים את שוקי העוף (ללא הבירה) ומטגנים עוד 5 דקות. 3מוסיפים לסיר את האננס (לא שופכים את הנוזלים!), תפוחי האדמה, הגזרים והתבלינים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4מוסיפים את הבירה וכוס וחצי ממיץ האננס שבקופסת השימורים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |