אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

שוקי עוף בבירה ואננס

מנה מושקעת בכלום מאמץ. שוקיים צלויים מתקתקים עם תפוחי אדמה וגזר

|mako אוכל| פורסם16:25
שוקי עוף בבירה ואננס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 20 שוקי עוף

  • 330 מ"ל בירה כהה
  • 5 שיני שום, קצוצות
  • מעט שמן, לטיגון
  • 850 גרם אננס, חתוך לקוביות (קופסת שימורים אחת גדולה)
  • 500 גרם תפוחי אדמה קטנים
  • 10 גזרים קטנים, קלופים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 ענפי תימין

אופן ההכנה:

1משרים את שוקי העוף בבירה למשך לילה (לא שופכים את הנוזל).

2מטגנים את השום בסיר כדקה, מוסיפים את שוקי העוף (ללא הבירה) ומטגנים עוד 5 דקות.

3מוסיפים לסיר את האננס (לא שופכים את הנוזלים!), תפוחי האדמה, הגזרים והתבלינים ומטגנים 5 דקות נוספות.

4מוסיפים את הבירה וכוס וחצי ממיץ האננס שבקופסת השימורים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il