
מקרונים פטריות וגבינות בליווי חצילפטריות ממולאות בגבינות, אגוזים ופרג, מוגשות עם חצילים ברוטב וסלט עשבי תיבול, פקאן סיני וגרעיניםאליהב שאשון|מאסטר שף| פורסם02/05/1313:49 ![]() צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף |
המצרכים :למקרונים:
לחציל:
לסלט:
אופן ההכנה:המקרונים: 1מורידים לפטריות את הראש וחותכים בצורה סימטרית. 2מערבבים בקערה את הגבינות: את גבינת העזים מועכים, את הקשקבל מגרדים, ובעזרת מזלג מועכים את התערובת ומערבבים. 3מטגנים את הבצל, ומערבבים בקערה עם הסילאן. 4קולים את השומשום והשומשום השחור במחבת. 5מוסיפים לתערובת הגבינות את אגוזי הקשיו, הפרג, השומשום שקלינו ואת תערובת הבצל היבש והסילאן. 6בעזרת כפית ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות. החציל: 1חוצים את החצילים לאורכם, ומטגנים בהרבה שמן עד שהם שזופים כהוגן (החציל צריך לטבוע בשמן). מוציאים לצלחת עם נייר סופג. 2מערבבים בקערה את הטריאקי, הסילאן, הטחינה הגולמית וחמאת הבוטנים. 3מורחים את הרוטב על החצילים בנדיבות. 4מפזרים מעל שומשום ושומשום שחור. הסלט: 1קוצצים את כל הירוקים גס. 2מכניסים את הפקאנים הסיניים לשקית ומרסקים. 3מערבבים את העלים הירוקים עם הפקאנים וגרעיני החמנייה. 4מתבלים בבלסמי, מלח, פלפל, מעט שמן זית, מיץ מלימון טרי וסילאן. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |