
המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס:
למילוי:
לקצפת:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את החמאה, הסוכר, המלח והווניל עד שמתקבלת תערובת קרמית, אוורירית וקציפתית. 3מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבול בין הוספה להוספה. חשוב לנקות את דופנות המיקסר מהתערובת בעזרת לקקן לפני הוספת הביצה השנייה כדי שהתערובת תהיה אחידה. 4מוסיפים את השמנת החמוצה, ומערבלים במהירות בינונית עד שהיא נטמעת בתערובת. 5מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים שקדים טחונים ומערבלים רק עד שהבלילה אחידה. 6ממלאים את שקעי התבנית בתערובת העוגה, ואופים במשך כ-20 דקות או עד שהעוגות יציבות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם מעט פירורים לחים. 7מצננים את העוגות לחלוטין לפני המילוי והקישוט. 8ממלאים את הקאפקייקס: בעזרת כף פריזיאן יוצרים חור קטן במרכז כל קאפקייק, וממלאים בנדיבות בריבה. 9מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 10מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות על גבי הקאפקייקס. 11מקשטים בדובדבנים ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |