
עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייהעוגה מדהימה עם בסיס פריך, מילוי גבינה, שמנת ושוקולד וציפוי גאנאש שוקולד עשיר. וכל זה מבלי להדליק את התנור![]() צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף |
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
לקרם גאנאש:
אופן ההכנה:הבסיס: 1מפוררים את העוגיות במעבד מזון. 2ממסים את החמאה בסיר ומוסיפים לפירורי עוגיות. ממליחים ומערבבים היטב. 3מרפדים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה, ובעזרת כוס או כף משטחים את תערובת העוגיות לתחתית. 4מצננים 30 דקות במקרר. העוגה: 1ממיסים את השוקולד בסיר בן מארי (סיר עם מים רותחים, ובתוכו סיר קטן יותר עם השוקולד) ומצננים לטמפרטורת החדר. 2מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. 3מערבבים את הקצפת עם השוקולד המומס והקקאו. 4בקערה נפרדת מערבבים את גבינת השמנת עם הסוכר. 5מוסיפים את תערובת השמנת והסוכר אל תערובת השוקולד ומניחים לרגע בצד. 6מוציאים מקירור את בסיס העוגה ומסדרים עליו את הפטל. מוסיפים את תערובת הגבינה-שוקולד ומכניסים למקפיא לשעתיים. הגאנאש: 1מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן, עד לסף רתיחה. 2מוסיפים את השוקולד, מחכים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3מצננים ומוזגים מעל העוגה. 4מחזירים למקרר לצינון של 2 עד 3 שעות. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |