
סקונס גבינת שמנת עיזיםסקונס הן לחמניות קלות הכנה מהמטבח הבריטי, שלא מצריכות התפחה. המתכון של מיקי שמו מביא אותן בגרסא עשירה יותר, עם תערובת שכוללת גבינת שמנת עיזים, יוגורט ופקורינו. יאמי![]() צילום: בן יוסטר, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):לסקונס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2שמים בקערה את כל החומרים לסקונס, ולשים ביד עד לקבלת בצק אחיד (חשוב לעבד את הבצק כמה שפחות, רק עד שמתאחד). 3מכסים במגבת לחה וממתינים 10 דקות. 4מעבירים את הבצק לשולחן עבודה מקומח מעט, ומשטחים בעזרת כפות הידיים לעובי של כ-2.5 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומסדרים בתבנית. 5מברישים את עיגולי הבצק בשמנת מתוקה ומפזרים מעל את הפקורינו. 6אופים בין 12 ל-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים ומכינים כריכים טעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |