
שוקולד דובאי - גרסת הכדוריםטרנד שוקולד דובאי שרץ ברשתות עשה לנו את זה לגמרי, אבל מה לעשות שלא לכולם יש במקרה במגירה תבנית מקצועית לשוקולד. אז מה עושים? מתאימים את המתכון לגרסת כדורים – ועל הדרך סוגרים את הפינה של קינוח לשבועות |
היתרון של הכדורים האלה על שוקולד דובאי הרגיל הוא לא רק בזמינות ובקלות ההכנה. כשמארחים הרבה אנשים - הכדורים האלה הרבה יותר אסתטיים להגשה מאשר כמה טבלאות גדולות, יותר נגישים, ובעיקר: בגרסת הכדורים של שוקולד דובאי לא צריך להתמודד עם סימני האצבעות שנשארים על השוקולד. המצרכים :לכ-15 כדורים:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1קוצצים את הקדאיף בעזרת סכין חדה. 2ממיסים במחבת חמאה עם אבקת סוכר ומנמיכים את הלהבה לבינונית. 3מוסיפים את הקדאיף ומערבבים כל הזמן כדי שלא יידבק – לא למחבת ולא לעצמו. אנחנו רוצים את השערות מופרדות. ממשיכים כך עד להזהבה יפה של הקדאיף (זה לוקח בערך רבע שעה, לא להתייאש). 4מעבירים את הקדאיף לקערה, מוציאים כף אחת ושומרים אותה בצד לקישוט. מוסיפים לקערה ממרח פיסטוק וגבינת מסקרפונה ומערבבים. טועמים, ואם רוצים מוסיפים עוד קצת אבקת סוכר. 5מכדררים את התערובת לכדורים בכפות הידיים. 6ממיסים בפולסים במיקרו שוקולד מריר עם ממרח פיסטוק עד שהשוקולד נמס. 7טובלים את כדורי הקדאיף בקערת השוקולד ומוציאים לתבנית. מקשטים בממרח פיסטוק ובשערות הקדאיף ששמרנו בצד. שומרים במקפיא. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים כדורי שוקולד דובאי|צילום: יעל קצב, mako אוכל אפשר לקרוא להם כדורי קדאיף ופיסטוק|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |