
טארט קרים צ'יזבסיס מתפורר וחמאתי במילוי שמנת וגבינות בטעם ונילעמיר לוליאן|ליליות בייקרי| פורסם05/05/1013:40 ![]() צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור |
המצרכים (15 מנות):לקלתית
למלית
לציפוי
אופן ההכנה:1להכנת הקלתית: טוחנים את עוגיות החמאה עם המרגרינה המומסת עד לקבלת עיסה אחידה אותה מניחים בתחתית התבנית. 2מערבבים במיקסר את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הקלתית, אופים בתנור כעשרים דקות ב-150 מעלות. מוציאים אחרי 20 דקות, אפילו שזה נראה עדיין רך, זה צריך להיות בהיר, וממילא במקרר זה מתקשה. 3להכנת הציפוי: מערבבים את כף הסוכר יחד עם השמנת החמוצה ומורחים על הטארט, אפילו שהוא עדיין חם. מכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות כדי שהציפוי יתייצב. 4מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר לטמפ' החדר, ואז מכניסים למקרר. 5מומלץ לאכול בטמפ' החדר. אפשרויות לעיטור: אפשר להוסיף תותים, פרוסות שוקולד לבן, שבבי עוגיות ועוד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |