
בראוניז שוקולד גבינהמה קורה כשמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח עם מראה משויש ומקסים שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם|באדיבות מחלבות גד| פורסם01/06/1410:16 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים :לתערובת השוקולד:
לתערובת הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. 3מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. 4מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את חומרי התערובת במטריפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה. 5מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית בגודל 27X33 ס"מ. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים קלות עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.6. אופים בתנור החם כ-35 דקות, עד שהבראוניז זהוב קלות ויציב. מצננים היטב. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. >> לכל המתכונים לשבועות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |