
פסטה קפרזהמנת האנטיפסטי האיטלקית בגרסת פסטה קיצית שמכינים ב-2 דקות![]() צילום: דניה ויינר, על השולחן |
הצלחת המנה תלויה לחלוטין באיכות חומרי הגלם: מוצרלה טרייה-טרייה (רצוי מחלב בופאלו), שמן זית ארומטי ועגבניות עסיסיות ומתוקות. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. 2מחממים מעט את שמן הזית (בערך לחום הגוף) ומשרים בתוכו מוצרלה ועגבניות. 3מסננים את הפסטה ושומרים מעט ממי הבישול. מעבירים לקערת הגשה ויוצקים את שמן הזית החמים עם המוצרלה והעגבניות. מוסיפים בזיליקום, מלח, פלפל ומצקת ממי הבישול. מערבבים ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |