אוכל
אוכל

פסטה קפרזה

מנת האנטיפסטי האיטלקית בגרסת פסטה קיצית שמכינים ב-2 דקות

|על השולחן| פורסם20:42
פסטה קפרזה (צילום: דניה ויינר, על השולחן)
צילום: דניה ויינר, על השולחן
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הצלחת המנה תלויה לחלוטין באיכות חומרי הגלם: מוצרלה טרייה-טרייה (רצוי מחלב בופאלו), שמן זית ארומטי ועגבניות עסיסיות ומתוקות.

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם פסטה ארוכה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 20 כדורי בייבי מוצרלה חצויים או 1 כדור מוצרלה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • חופן עלי בזיליקום קרועים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.

2מחממים מעט את שמן הזית (בערך לחום הגוף) ומשרים בתוכו מוצרלה ועגבניות.

3מסננים את הפסטה ושומרים מעט ממי הבישול. מעבירים לקערת הגשה ויוצקים את שמן הזית החמים עם המוצרלה והעגבניות. מוסיפים בזיליקום, מלח, פלפל ומצקת ממי הבישול. מערבבים ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il