אוכל
אוכל

לחמניות גבינה ושום קלות להכנה

רבע שעה עבודה, ויש לכם לחמניות מושלמות לארוחת הבוקר של החג: גבינתיות אבל עדינות, מושקעות אבל פשוטות, ובעיקר ממש ממש טעימות

|mako אוכל| פורסם10:28
לחמניות גבינה מהירות (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)
צילום: חן שוקרון, mako אוכל
Rating:4.569reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (18 מנות):

  • 150 גרם חמאה, רכה
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת כנען או טוב טעם
  • 150 גרם גבינת קשקבל, מגורדת
  • 3 ביצים בגודל M
  • 550 גרם קמח תופח
  • 1/3 כפית מלח
  • 3 שיני שום קצוצות דק (לא אוהבים? אפשר להמיר בבצל מטוגן)
  • לקישוט: שומשום או מלח גס

אופן ההכנה:

1מערבבים את החמאה והגבינות במיקסר כ-2 דקות עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים ומערבלים כ-2 דקות במהירות בינונית.

2מוסיפים את הקמח, המלח והשום או הבצל ומערבלים כ-2 דקות נוספות.

3בתבנית שקעים (מאפינס) מניחים בכל שקע מנז'ט, משמנים מעט את הידיים ומכינים 18 עיגולים, אחד לכל שקע בתבנית (אם אין תבנית מאפינס מניחים את העיגולים על תבנית עם נייר אפייה).

4מפזרים מעט שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות, עד שמזהיב.

>> כל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il