
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה את החמאה המלח, הקמח והסוכר עד לקבלת מרקם פירורי-חולי. 2מנמיכים את מהירות הלישה ומוסיפים באיטיות תוך כדי ערבוב איטי את המים והביצה עד לקבלת עיסה אחידה. אין לערבב יתר על המידה אחרת הבצק יאבד מפריכות. 3עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעתיים. 4מרדדים את הבצק לעובי של 5 ס"מ ולקוטר רחב ב-3-5 ס"מ מזה של תבנית או רינג בקוטר 22 ס"מ, על מנת שישארו שולי בצק מחוץ לתבנית. 5מסדרים את הבצק בתבנית, מהדקים לדפנות ומשאירים את שולי הבצק תלויים מחוץ לתבנית. 6המילוי: חותכים את האפרסקים לרבעים, ומבשלים אותם בסיר עם 2 כפות סוכר, מיץ הלימון והמים. מסננים ומקררים. 7מערבבים היטב את גבינת המסקרפונה, 1/4 כוס הסוכר, השמנת המתוקה, הביצה, ותמצית הווניל, ומערבבים בעדינות לקבלת תערובת אחידה. בשלב זה אפשר לקפל פנימה את האפרסקים לרבעים, או להשאיר אותם לשלב הבא. 8הרכבת הטארט: יוצקים את המילוי על הבצק (אם המילוי הוא ללא האפרסקים, מפזרים אותם מעליו), מקפלים את הקצוות שהשארנו על המילוי ומפזרים את השקדים הקלויים. 9אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה. מצננים ומגישים. המתכון באדיבות לחם יין ביהוד צילום: נמרוד סונדרס עריכה: שחר זלצמן >> לכל המתכונים לשבועות>> בדקנו לכם את כל המוצרים החדשים לשבועות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |