
פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוףכל מי שניסה את הפסטה הזאת - כולם כולל כולם - נשבע שהיא וואו, והאמת היא שזה לא מפתיע בכלל. עם תירס, שמנת מתוקה וטופ של פטריות צלויות בחמאה באמת שקשה לטעות. מזל ששבועות מתקרב |
המצרכים (2 מנות):
לפטריות:
אופן ההכנה:1מתחילים בפטריות: מטגנים את הפטריות בחמאה עד השחמה. ממליחים. 2הרוטב: טוחנים במעבד מזון את התירס עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק. 3ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים לה את התירס. מערבבים ומוסיפים חצי מכל שמנת, חלב, פרמזן ומלח. מערבבים. 4מסננים את הפולנטה במסננת דקה (נעזרים בלקקן), ומחזירים למחבת יחד עם שאר השמנת. טועמים ומתקנים תיבול. 5מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים לאיחוד. 6מגישים את הפסטה, עליה הפטריות ולבסוף קצת פרמזן. פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף|צילום: יעל קצב, mako אוכל פסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאן|צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |