אוכל
אוכל

פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף

כל מי שניסה את הפסטה הזאת - כולם כולל כולם - נשבע שהיא וואו, והאמת היא שזה לא מפתיע בכלל. עם תירס, שמנת מתוקה וטופ של פטריות צלויות בחמאה באמת שקשה לטעות. מזל ששבועות מתקרב

|mako אוכל| פורסם06:35
Rating:4.346reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 קופסת שימורים של תירס מתוק
  • 40 גרם חמאה
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול
  • חצי כוס חלב
  • רבע כוס פרמזן מגוררת
  • חצי כפית מלח

לפטריות:

  • חבילת פטריות, פרוסות
  • 20-30 גרם חמאה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מתחילים בפטריות: מטגנים את הפטריות בחמאה עד השחמה. ממליחים.

מתכונים לשבועות

2הרוטב: טוחנים במעבד מזון את התירס עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק.

3ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים לה את התירס. מערבבים ומוסיפים חצי מכל שמנת, חלב, פרמזן ומלח. מערבבים.

4מסננים את הפולנטה במסננת דקה (נעזרים בלקקן), ומחזירים למחבת יחד עם שאר השמנת. טועמים ומתקנים תיבול.

5מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים לאיחוד.

6מגישים את הפסטה, עליה הפטריות ולבסוף קצת פרמזן.

פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוףפסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף|צילום: יעל קצב, mako אוכלפסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאןפסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאן|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il