1מחממים במחבת שמן זית וחמאה עד שהחמאה נמסה.
2 קוצצים את הכרישה ומוסיפים למחבת. מוסיפים שום כתוש. מערבבים תוך כדי בישול עד שהכרישה מתרככת.
3 מוציאים את הכרישה מהמחבת ובאותה מחבת מטגנים את קוביות הסלמון היטב מכל הכיוונים.
4 מחזירים את הכרישה למחבת, מוסיפים חצי כוס שמנת, יין לבן, מלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
5 מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק.
6 מחממים תנור ל-175 מעלות.
7 מרפדים תבנית בבצק עלים
8 יוצקים את תערובת הסלמון לתבנית מעל הבצק.
9 מערבבים ביחד את שארית השמנת, ביצים, גבינת שמנת, פרמזן, קמח, מלח ופלפל ושופכים לקלתית מעל הסלמון.
10 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שהקיש מזהיב מעט.