אוכל
אוכל

עוגת גבינה

בסיס פירורים מתוק ומילוי של גבינות שמנת בעוגת גבינה אפויה, פשוטה ומהירה

|"רדיו 99.5 FM| פורסם12:44
עוגת גבינה אפויה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 220 גרם פתי בר

  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 900 גרם גבינת שמנת 30%
  • חצי ליטר שמנת מתוקה 42%
  • 420 גרם סוכר
  • 42 גרם קורנפלור
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

1טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה.

2מרפדים את התבנית ומקררים כחצי שעה.

3אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ10 דקות.

4מוציאים ומצננים.

5מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקלתית האפויה.

6אופים במשך 20 דקות על 170 מעלות. מורידים את החום ל140 וממשיכים עוד 40 דקות.

7מקררים למשך לילה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il