
עוגת גבינהבסיס פירורים מתוק ומילוי של גבינות שמנת בעוגת גבינה אפויה, פשוטה ומהירהסבינה ולדמן|"רדיו 99.5 FM| פורסם12/05/1012:44 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1טוחנים את הפתי בר עם החמאה לתערובת דקה. 2מרפדים את התבנית ומקררים כחצי שעה. 3אופים בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ10 דקות. 4מוציאים ומצננים. 5מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הקלתית האפויה. 6אופים במשך 20 דקות על 170 מעלות. מורידים את החום ל140 וממשיכים עוד 40 דקות. 7מקררים למשך לילה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |