
עוגת גבינה ונוטלהמתכון פשוט ומהיר לעוגה חלומית ומושחתת במיוחד![]() צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים |
המצרכים (10 מנות):
לשכבת הגבינה
לציפוי השוקולד
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים לתבנית ומניחים בצד. 3מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד אחידות. שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות. 4מצננים לחלוטין. 5מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו ומערבבים. מצפים את העוגה, חותכים לריבועים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |