אוכל
אוכל

עוגת גבינה טבעונית

העוגה החמודה הזאת של קרן מיי זכתה במקום הראשון בתחרות העוגה הטבעונית של עמותת אנונימוס במסעדת ננוצ'קה, והיא ההוכחה לכך ששבועות הוא חג שכולם יכולים ליהנות ממנו. כן, גם טבעונים

|מסעדת ננוצ'קה| פורסם06:44
עוגת גבינה טבעונית (צילום: אלונה להב, mako אוכל)
צילום: אלונה להב, mako אוכל
Rating:553reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתחתית (לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ):

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 180 גרם מרגרינה בטעם חמאה

למלית הגבינה:

  • 1 מכל שמנת צמחית
  • 1 כוס חלב סויה, או כל חלב צמחי אחר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי קופסה ממרח על בסיס סויה בסגנון גבינה
  • כפית תמצית וניל
  • מעט גרידת לימון

למלית הפטל:

  • 300 גרם פטל מופשר מהקפאה
  • מלית אוכמניות מוכנה
  • רבע כוס מים

אופן ההכנה:

1מרסקים את הביסקוויטים למרקם פירורי/חולי במעבד מזון ומעבירים לקערה.

2שופכים את המרגרינה המומסת לתערובת הפירורים, מעבירים לתבנית משומנת ומהדקים. מקפיאים לחצי שעה.

3מקציפים את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג. מוסיפים בעדינות ובתנועות קיפול את ממרח הסויה לקצפת הצמחית ומוסיפים את תמצית הווניל וגרידת הלימון. מעבירים לתבנית ומקפיאים לחצי שעה

4שמים חצי מכמות הפטל המופשר בבלנדר עם מעט ממלית האוכמניות ורבע כוס מים, מערבלים היטב עד לקבלת מרקם סמיך ונוזלי. שופכים על העוגה הקפואה ומשטחים. מוסיפים את הפטל השלם שנשאר, מקפיאים לשעה את כל העוגה, ושומרים במקרר עד ההגשה.

אהבתם את עוגת הגבינה הטבעונית? יש לנו עוד מלאמתכונים טבעוניים!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il