1ממיסים מי תערובת: 100 גרם חמאה עם 50 גרם סוכר. מורחים את מי התערובת בעזרת מברשת על עלי הקדאיף. מפזרים קינמון וציפורן ואופים ב-150 מעלות עד להזהבה.
2מקציפים את השמנת כאשר מתחילה להתקשות מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי מעבירים לקערה. מקציפים את המסקרפונה עם תוכן מקל וניל וגרידת הלימון ומקפלים את השמנת לתוך המסקרפונה. מעבירים לשק זילוף ומעבירים למקרר לכמה שעות להתייצבות.
3מרכיבים את המנה: כשעלי הקדאיף הצטננו, שמים באמצעות השק זילוף קצת מהקרם ומעליו לפני ההגשה מפזרים פיסטוקים ומעט קליפות לימון או תפוז.