אוכל
אוכל

קדאיף עם קרם מסקרפונה ופיסטוקים

קינוח קל ומהיר מעלי קדאיף, מסקרפונה ופיסטוקים

|באדיבות מחלבות גד| פורסם19:42
קדאיף עם קרם מסקרפונה ופיסטוקים (צילום: דן לב, גד, מחלבות גד)
צילום: דן לב, גד, מחלבות גד
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • עלי קדאיף (יש באריזה קפואה)

מי התערובת:

  • 100 גרם חמאה

  • 50 גרם סוכר
  • קינמון
  • קורט ציפורן

לקרם מסקרפונה:

  • 2 גביעים (500 גרם) של מסקרפונה

  • 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • מקל וניל
  • גרידה מחצי לימון

לקישוט:

  • 150 גרם פיסטוקים קלופים וקלויים

  • גרידת לימון ותפוז

אופן ההכנה:

1ממיסים מי תערובת: 100 גרם חמאה עם 50 גרם סוכר. מורחים את מי התערובת בעזרת מברשת על עלי הקדאיף. מפזרים קינמון וציפורן ואופים ב-150 מעלות עד להזהבה.

2מקציפים את השמנת כאשר מתחילה להתקשות מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי מעבירים לקערה. מקציפים את המסקרפונה עם תוכן מקל וניל וגרידת הלימון ומקפלים את השמנת לתוך המסקרפונה. מעבירים לשק זילוף ומעבירים למקרר לכמה שעות להתייצבות.

3מרכיבים את המנה: כשעלי הקדאיף הצטננו, שמים באמצעות השק זילוף קצת מהקרם ומעליו לפני ההגשה מפזרים פיסטוקים ומעט קליפות לימון או תפוז.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il