מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קרם ריקוטה ודובדבני אמרנה

2 מנות, 2 צנצנות זכוכית קטנות של פעם - רק 20 דקות הכנה. שווה

|באדיבות מחלבות גד| פורסם12:38
קרם ריקוטה ודובדבני אמרנה  (צילום: באדיבות מחלבות גד)
צילום: באדיבות מחלבות גד

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 60 גרם עוגיות חמאה, טחונות גס
  • גביע ריקוטה טרייה
  • קליפה מגורדת מלימון אחד
  • גרגירי וניל מחצי מקל, או 3 טיפות תמצית וניל איכותית
  • כף שטוחה סוכר
  • כפית של מיץ לימון
  • כף סירופ אמרנה לכל צנצנת
  • 3 דובדבני אמרנה לכל צנצנת

אופן ההכנה:

1מניחים את העוגיות הטחונות בתחתית הצנצנות.

2מערבבים את הריקוטה יחד עם גרירת הלימון, מיץ הלימון, גרגירי הווניל והסוכר.

3מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזליפים על העוגיות.

4יוצקים כף רוטב ושלושה דובדבנים מעל הגבינה בכל צנצנת.

5סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר עד להגשה.

>> כל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il