1מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2בקערת מיקסר מקציפים את הסוכר, השמן, קליפת התפוז והביצים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, התבלינים, הגזר המגורר, האגוזים והצימוקים ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
3יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דקות, או עד שהעוגה מוכנה. מצננים לחלוטין.
4מכינים את קרם גבינת השמנת: בקערת מיקסר מקציפים את גבינת השמנת, אבקת הסוכר וקליפת תפוז עד לקבלת מרקם חלק (אפשר במטרפה ידנית). מחלצים את העוגה מהתבנית לצלחת הגשה, יוצקים עליה את הקרם ומגישים.
>> והנה עוד ים של מתכונים לשבועות