
קממבר אפויה בבצק עליםלמראה מנה כזאת אי אפשר להישאר אדישים: שמש של בצק עלים פריך ובפנים הפתעה - ליבת גבינת קממבר נמסה ואצבעות שום לטבילה בילט אין. אמרתם אירוח בשבועות? אמרתם כזה מאפה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2פורסים את בצק העלים על משטח העבודה ובעזרת צלחת חותכים 2 עיגולי בצק. 3מניחים במרכז העיגול את גבינת הקממבר ובעזרת סכין מסמנים עליה חריצים. חותכים חריצים על הגבינה|צילום: יעל קצב, mako אוכל4מכינים את רוטב השום: מערבבים בקערה חמאה, שום ופטרוזיליה. 5מברישים את הבצק בררוטב ומכסים עם עיגול בצק העלים השני. 6חורצים את בצק העלים מסביב לקממבר לרצועות של 2 סנטימטר בערך וגלגלים כל רצועה לצורת בורג. 7מברישים בביצה ומכניסים לאפייה למשך 20 דקות בערך עד להזהבה. 8בעזרת סכין פותחים את "המכסה" של הקממבר, שוברים וטובלים כל מקל בקממבר המומסת. * אם מעוניים ב"אצבעות" יותר גדולות אפשר לקרוץ עיגולי בצק גדולים יותר ולהשתמש ביותר מחבילת בצק עלים אחת. קממבר אפויה בבצק עלים|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |