
פשטידת זוקיני ופטה כבשיםגבינות, בצל אדום וזוקיני - שילוב נהדר שהולך אפילו יותר טוב על שכבת בצק מבוסס יוגורט|באדיבות מחלבות גד| פורסם20/05/1420:02 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים :חומרים לבצק:
חומרים למילוי:
אופן ההכנה:1אופן הכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק לתערובת חלקה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים. 2מחממים את תנור ל-180 מעלות. משטחים את הבצק על תחתית ודופנות תבנית בקוטר 24 ס"מ ומחוררים את הבצק עם מזלג. אופים רבע שעה. 3מערבבים את הזוקיני, הבצל האדום, גבינת הריקוטה, הביצים, משולש הפקורינו, הגבינת הבולגרית, השמנת המתוקה, פירורי להחם והמלח והפלפל, וממלאים את קלתית הבצק. 3אופים 20-25 דקות עד להזהבה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |