מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

לחם קוטג'

לחם קוטג' הוא מעין לאפה שעשויה מקוטג', ביצים ותבלינים - ללא גלוטן, ללא פחמימות, ללא רגשות אשמה. ברשתות החברתיות עפים על זה, אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל עכשיו חייבים להודות שוואללה, יש כאן חתיכת יציאה

|mako אוכל| פורסם07:05
לחם קוטג' (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

פעם בכמה זמן יוצא שטרנד של טיקטוק או אינסטגרם מתגלה כהברקה אמיתית. זה מה שקרה עם לחם הקוטג', שהוא בעצם סוג של לאפת קוטג', שעשוי רק מגבינת קוטג', ביצים ותבלינים שנטחנו ואז נאפו בתנור. התוצאה נחמדה מאוד בטעמה, ובעיקר יכולה לשמש תחליף מצוין ללאפה אמיתית, שמחזיקה תכולה של כריך מכובד מאוד מבלי להיקרע. מומלץ!

המצרכים :

  • קופסת קוטג' (250 גרם, רצוי באחוזי שומן גבוהים)
  • 2 ביצים
  • כפית שטוחה מלח
  • תוספות טעם שאוהבים: זעתר, גרעיני דלעת, שום, תבלינים איטלקיים, קצח וכו'

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים את כל המרכיבים למחית חלקה.

2מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה (שכבה בעובי של כחצי ס"מ).

3אופים כ-35 דקות.

4מצננים וחותכים איך שרוצים, או מגלגלים כלאפה עם מה שרוצים בפנים.

לחם קוטג'. ההכנהלחם קוטג'. ההכנה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכללחם קוטג'. או יותר נכון, לאפת קוטג'לחם קוטג'. או יותר נכון, לאפת קוטג'|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il