
פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'וןרוצים להכין מנה עם שיק צרפתי, בלי להשקיע יותר מ-10 דקות מזמנכם? נסו את הסלמון האפוי הזה, שהוא באמת הכי קל שיש. פחות מחצי שעה ויש מנה מרשימה על השולחן
רונית דוידוביץ', יועצת קולינרית מגה בעיר
| מגה בעיר
| פורסם 03/02/15 11:53
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום גבוה (180 מעלות). 2 מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד פרוסות הלימון וענפי הרוזמרין. 3 מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את פרוסות הלימון וענפי הרוזמרין וצולים 20 דקות. ** מומלץ להוסיף גם כף סילאן לתערובת. ** המתכון שופץ ונערך מחדש בנובמבר 2025 **
|