
עוגת שקדים, קוקוס ופטלעוגה בחושה זהובה וקלה להכנה שמשלבת בין שלושה מרכיבים מנצחים. ההכנה - תיק תק, הטעם - נהדר, והשורה התחתונה: מי שלא מנסה פשוט פראיירנטלי לוין|mako אוכל| פורסם05/04/1614:31 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד את הסוכר, הביצים, השמנת החמוצה, שמן, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את הקמח, השקדים, הקוקוס ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהתערובת הופכת לאחידה. 4יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים מעליה את הפטל. 5אופים במשך כ-40 עד 50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה יפה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * לגרסה בריאה יותר, אפשר להמיר עד חצי מכמות הקמח בקמח מלא. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו יופי של בראוניז שוקולד וחלבה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |