מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגת גבינה בקערה

בואו נגיד את זה ככה: אם אתם צריכים לבחור מתכון אחד לשבועות - זה המתכון: מצרכים זמינים, מעט עבודה ותוצאה פשוט יפה. אנחנו הכנו את עוגת הגבינה הזו בפעם הראשונה לפני שבוע, ומאז אנחנו לא יכולים להפסיק

|mako אוכל| פורסם14:17

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • שרוול פתי בר באיזה טעם שאוהבים (או עוגיות לוטוס)
  • 100 גרם חמאה
  • 2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • שליש כוס סוכר
  • 2 קופסאות גבינה לבנה (500 גרם ביחד)
  • חצי כפית גרידת לימון

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה ומרסקים את הביסקוויטים. מערבבים, מפזרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ומזהיבים כ-8 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. מוציאים ומצננים.

>> עוד המוןמתכונים לעוגות גבינה

>> וכל המתכונים לשבועות

2מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והסוכר. מקפלים פנימה את הגבינה ואת גרידת הלימון.

3מרכיבים את העוגה בקערה שקופה בינונית - שכבת פירורים, שכבת גבינה, שכבת פירורים, שכבת גבינה ולסיום שכבת פירורים נוספת. הכי נוח לעשות זאת באמצעות שק זילוף. אם אין שק זילוף בבית - מוותרים על שכבת הפירורים הראשונה ומתחילים עם שכבת גבינה. מפזרים עליה פירורים ומכניסים לקירור של כ-15 דקות לפני שכבת הגבינה הבאה (כדי שהגבינה והפירורים לא יתערבבו). מסיימים עם שכבה של פירורים.

>> והנה מתכון חובה לעוגת גבינה של פעם

4מעבירים להתייצבות במקרר ל-3 שעות לפחות, ועדיף ללילה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il