
פלפל שושקה במילוי גבינות ופטריותלא שיש לנו משהו נגד פחמימות (חס וחלילה!), אבל בין הלזניות, הקישים והפסטות של שולחן שבועות אנחנו צריכים גם מנה כזאת: פלפלי שושקה מתוקים ויפי תואר במילוי של פטריות ושלל גבינות. אל תדאגו, זה מושחת יופיאושיק פלר גיל|"מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"| פורסם18/05/2519:44 ![]() צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים" |
שימו לב - כל ההכנסות ממכירת הספר "מתכונים מהבית", שבו מופיע המתכון הזה (ועוד מתכונים רבים ומצוינים), נתרמות לעמותת "רוח נשית" שמסייעת לנשים נפגעות אלימות. אנחנו כבר רכשנו לנו אחד, ממליצים לכם מאוד לעשות כמונו.לרכישה המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים שמן זית במחבת מעל להבה בינונית. מטגנים את הבצל כ-3 דקות, עד לשקיפות. 3קוצצים את הפטריות על רגליהן במעבד או בקוצץ מזון, מעבירים למחבת וממשיכים לטגן מעל להבה גבוהה במשך 3-2 דקות בלבד כדי שלא יגירו נוזלים. 4מעבירים את התערובת לקערה ומניחים להצטנן לחלוטין. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. 5בעזרת סכין חורצים כל פלפל לאורכו, כמעט עד סופו כדי שהמלית לא תישפך, מבלי להסיר את קצה הגבעול. פותחים בעדינות וממלאים בכף-שתיים מהמלית, כך שלא יהיה גדוש מדי. 6משמנים בשמן זית תבנית מלבנית שמתאימה להגשה. מסדרים את הפלפלים זה לצד זה, מברישים או מרססים בשמן זית ואופים כ-30 דקות, עד להזהבה. פלפל שושקה במילוי גבינות ופטריות|צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים" כריכת הספר. כל ההכנסות לתרומה|צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"המתכון מתוך הספר "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים". מחיר: 119 שקלים.לרכישה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |