
פיצה פטנט שמכינים תיקתקפיצה ביתית, כולל הבצק, מהירה וקלילה להכנה. איך לא חשבו על זה קודם?|פיראוס| פורסם02/05/1323:34 ![]() צילום: פיראוס |
המצרכים (2 מנות):לבצק:
לרוטב:
לתוספות:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מניחים את העגבניות במסננת ובעזרת כף עץ מרסקים אותן לרוטב. מתבלים במלח ומניחים בצד כדי שהעגבניות יגירו את מרבית הנוזלים. 2מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את הקמח, היוגורט והמלח רק עד שנוצר בצק אחיד. 3מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ולשים במשך כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. 4מחממים תנור ל-220 מעלות לפחות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 5מרדדים את הבצק ליריעה בעובי ½ ס"מ ומניחים בתבנית. מורחים מעל את הרוטב. מפזרים מעל את פרוסות המוצרלה ועלי הבזיליקום, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל שחור. 6מניחים את התבנית במדף התחתון בתנור. אופים במשך כ-8 דקות עד שמזהיב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |