
קונכיות פסטה ממולאותקונכיות פסטה לא חייבות להתמלא בבשר, וגם לא במוצרי חלב. כאן הן מלאות בתערובת טבעונית טעימה של פטריות מטוגנות וטופו, ויחד עם רוטב העגבניות שבו הן מתבשלות - באמת שלא צריך יותר כלוםאורלי לנדאו (אורלי בריא לי), אתר יאמי|| פורסם04/06/2408:45 ![]() צילום: אורלי לנדאו (אורלי בריא לי), אתר יאמי, יחסי ציבור |
המצרכים :
למילוי:
לרוטב:
פרמזן טבעוני, להגשה:
אופן ההכנה:1בודקים כמה קונכיות נכנסות לתבנית שמשתמשים בה, ומבשלים את הכמות הזו לפי הוראות היצרן, כ-90 אחוז מהזמן המצוין על האריזה. מסננים. 2מכינים את המלית: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. 3מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את הטופו וגבינת הסויה, מתבלים וממשיכים לטגן יחד עוד 4-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. 6מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומבשלים כמה דקות. מעבירים את הרוטב לתבנית. 7הרכבת המנה: ממלאים את הקונכיות בתערובת המילוי. מסדרים בתוך הרוטב ואופים 15-20 דקות. 8מכינים את הפרמזן הטבעוני: מערבבים יחד את שמרי הבירה ופירורי הלחם. 9מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים את הפרמזן הטבעוני ועלי התימין ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |