
עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן בציפוי פירות יערהמלכה הבלתי מעורערת של חג השבועות - גבוהה, חגיגית ויפיפייה|חוברת המתכונים של תנובה לשבועות| פורסם29/04/1014:53 ![]() צילום: רונן מנגן, חוברת המתכונים של תנובה לשבועות |
המצרכים (20 מנות):לבסיס
למלית
לציפוי
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות, חמאה מומסת וסוכר לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. שומרים במקפיא. 3מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר מים חמים (בן מארי) ומערבבים למשחה חלקה. 4מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים. 5מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, וניל וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. 6מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינות. יוצקים על הבסיס ומחליקים. 7מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה. 8מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי ומשהים כמה דקות עד שהסוכר והקורנפלור נמסים. מערבבים שוב ויוצקים על העוגה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |