מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגת גבינה ממסעדת אגאדיר

ציפוי שוקולד לבן ופירות יער

|מסעדת אגאדיר| פורסם16:30
עוגת גבינה של אגאדיר (צילום: רן בירן, מסעדת אגאדיר)
צילום: רן בירן, מסעדת אגאדיר

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

לבסיס

  • 100 גרם חמאה

  • 200 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר

למלית הגבינה

  • 700 גרם גבינת שמנת 30% שומן (אפשר להשתמש גם בגבינה 9% שומן)

  • 60 גרם סוכר
  • 6 ביצים
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד לבן

לציפוי

  • 80 גרם שמנת

  • 160 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

הכנת הבצק1מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. 2. מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומקררים למשך חצי שעה.

הכנת המלית1מחממים תנור ל-140 מעלות 2. מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים את הביצים אחת אחת. 3. מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה. 4. מוסיפים את השוקולד לגבינה. 5. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. 6. שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים למשך 50 דקות, עד שפני העוגה מזהיבים קלות. 7. מקררים לפחות 4 שעות במקרר.

הכנת הציפוי1מחממים שמנת ושופכים על השוקולד 2. מערבבים ומצפים בצורה אחידה.

אפשר להגיש עם פירות יער טריים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il