
פסטה פטריות אפויהמנה מעלפת של פסטה עם שמנת ופטריות, אפויה בתנור עם חלמוני ביצים. יותר מגרה או יותר טעים? קשה להחליט|לולו קיטשן אנד בר| פורסם08/11/1214:45 ![]() צילום: לולו קיטשן אנד בר |
המצרכים (4 מנות):דוקסל פטריות:
לפסטה:
אופן ההכנה:1מבשלים פסטה פפרדלה במשך 9 דקות במים רותחים עם מלח. לאחר מכן מוציאים למי קרח לעצירת הבישול. 2במקביל מכינים דוקסל פטריות: מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים גם אותן. 3מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה, מערבבים, ומוסיפים מלח ופלפל. 4במחבת גדולה (שניתן להכניס לתנור) מוסיפים לדוקסל שמנת מתוקה ומצמצמים עד שהשמנת הופכת לרוטב סמיך. 5מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהשמנת עוטפת את הפסטה. 6מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך 4 דקות. 7מוציאים את המחבת בזהירות מהתנור, מניחים מעל את חלמוני הביצה, ומחזירים לתנור לעוד דקה. 8מוציאים מהתנור, מניחים מעל את השמנת החמוצה ואת טבעות הבצל הירוק. * מומלץ להכין כל מנה בנפרד במחבת אלומיניום, ולהגיש לכל סועד באופן אישי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |